Стажування в університетах Канади Mitacs 2021

Для студентів 3 курсів ПДАБА, які володіють французькою або англійською мовами — стажування в університетах Канади Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine! Кінцевий термін подання документів — 23 вересня 2020.

Запрошуємо студентів 3-го курсу різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук, прийняти участь у програмі Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine. Подати заявку на участь можна за посиланням.

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з України для дослідницького стажування в Канаді. З травня по вересень кожного року, учасники, що пройшли відбір, беруть участь в 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін. Програма стажування в даний час доступна в більш ніж 60 університетах Канади (повний список можна переглянути за посиланням, у розділі “Student Information”). Випускники програми Globalink Research Internship, що зацікавлені в поверненні до Канади для навчання в магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship. Програма включає: · роботу над спільним проектом з професором канадського університету · (згідно ваших інтересів, навичок та попереднього досвіду); · переліт до Канади; · трансфер з аеропорту до місця вашого проживання; · стипендію на житло, харчування та проживання; · медичне страхування; · зарахування на період стажування до канадського університету; · підтримку студентів-менторів на кампусі канадського університету; · можливість відвідування заходів, воркшопів, семінарів з професійного · розвитку; · сертифікат, що підтвержує проходження програми Globalink Research · Internship. Для участі у програмі Globalink Research Internship студенти подають такі документи: 1. Онлайн-заявка на участь у програмі. 2. СV з описом наукових інтересів (шаблон). 3. Лист-рекомендація від професора чи наукового керівника з описом досвіду досліджень та наукових інтересів (інструкція). 4. Виписка з оцінками від університету (підтвердження рівня середнього академічного балу вище 80%).

Важливо! Екзамен з англіської чи французької мови не потрібний. Рівень володіння мовою визначається професором з Канади під час Skype-інтерв’ю.

Всю детальну інформацію можна знайти на сайті: http://www.mitacsua.org/ Приєднуйтесь до спільноти у FB: https://www.facebook.com/MitacsUA

ЗАЛИШИЛИСЬ ПИТАННЯ? ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ЦЕНТРУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА (АУД. 355)